Ohøj sejler!

Corona-nyt

Så åbner vi lige så stille for vores undervisning på ugekurserne igen.

Vi kører stadig små hold og følger sundhedsmyndighedernes anvisninger. På vores første hold i uge 20  er der 1 plads ledig og i  uge 21 er der fuldbooket. 

Vi har ledige pladser fra uge 24,26,27 0g 28 så måske har du mulighed for at bruge corona situationen til at få et duelighedsbevis og komme ud og sejle, nu hvor vi foreløbig må se langt efter ferien rundt i verden.

Har du en sejldrøm om Nordkaperen, Havanna eller din egen sejlbåd  på langtur. Eller har du bare lyst til at sejle lidt i hjemlige farvande med vinden i håret? Vand og Liv kan hjælpe dig med at få opfyldt din drøm.

Vi sørger for, at du kommer i sikker havn med både duelighedsbevis, radio- og sikkerhedskurser. Alt er efter Søfartsstyrelsens krav og certificeringer .

Men hvis du bare ønsker lidt hjælp til at lære din nye båd at kende eller du har lyst til lidt mere rutine i “mand over bord” og havnemanøvre – ja, så kan Vand og Liv også hjælpe dig.

Henning Suhr er en erfaren sejler og pædagog, som hele sit liv har været aktiv på vandet – både i sejlbåde, motorbåde og kajak samt som dykkerinstruktør

Kontakt Henning Suhr med det samme, hvis du har en udfordring til søs