Førstehjælp til sejlere

Vand og Liv kan tilbyde alle former for førstehjælpskurser hvis indhold kan tilrettelægges sammen med jer eller være godkendt af Dansk Førstehjælpsråd (DFR) samt søfartsstyrelsen.

Kurserne har så meget relevans de kan få til sejlerlivet, da jeg selv er uddannet førstehjælpsinstruktør og er sejler med lang erfaring.

Alle kurser er med max 16 deltagere og en masse praktiske øvelser
Kurserne kan laves hos jer selv, i sejlklubberne eller på arbejdspladserne.
Kontakt os for en aftale.

På vores program har vi fast følgende tilbud på Marselisborg Havn:

8 timers kursus – Førstehjælp ombord på mindre fartøjer og i søsport – godkendt af søfartsstyrelsen og DFR

Indhold: Hjertestop, brug af hjertestarter, ulykker, skader ved temperatur påvirkninger, akut opståede sygdomme, livstruende blødninger, alarmering
Pris 675,-

NYT NYT

Havne sikkerheds kursus for sejlere –  5 timers kombikursus – max 12 deltagere

2 timer Hjertelungeredning og hjertemassage + 2 timers brandteori og praktiske øvelser + 1 times praktiske øvelse med havnens redningsudstyr

Pris pr. person: 575,- kr.

Disse kurser er et godt supplement til vores kurser

Sikkerhed til søs og Mand over bord

Hvornår og hvordan kan jeg tilmelde mig?

Førstehjælp for sejlere kan gøre en stor forskel i sikkerheden under sejlads

Det er altafgørende, at du som sejler kan din førstehjælp, når du er til søs. I de danske farvande kan vi have nem adgang til hjælp fra det danske sundhedsvæsen, men i nogle tilfælde er det minutter og sekunder, der er afgørende. I andre tilfælde kan du være i udenlandsk farvand, hvor hjælpen nogle gange kan være langt væk.

Derfor er det også ekstremt vigtigt, at du gennemfører førstehjælp for sejlere. Har du drømme om at nyde friheden og sejle tværs over Atlanten? Og vil du sikre din besætning, uanset hvor I befinder jer? Så er et førstehjælpskursus, herunder bl.a. sygdomsbehandling, lungeredning og blødninger helt essentielt.

Vores førstehjælpskursuser  udmærker sig ved at være specifikt tilrettelagt til sejlads og de situationer, man som fritidssejler skal være klar til, at der kan være risiko for at opstå.

Ved at tage et kursus i førstehjælp kan du altså forvente at blive testet og forberedt på de forskellige situationer, før de opstår. På den måde kan du med ro i maven sejle afsted på eventyrer og betrygge din besætning om en tryg rejse, hvor I er klar til at redde liv, hvis der mod forventning skulle opstå en situation, der kræver det.