Leje af sejlbåd

Vand og Liv tilbyder dig at leje en sejlbåd i Aarhus

Er du tidligere kursist eller elev hos Vand og Liv? Og drømmer du om at bruge din nyligt tillærte viden i praksis? Måske drømmer du om at få vind i håret og sejle rundt i de danske farvande? Så har du nu muligheden for at leje sejlbåd hos os.

Vores skolebåde på 36 fod, som vi er rigtig glade for at kunne udlåne. Ved udlejning af sejlbåden kan du nemt tjekke vores udlejningskalender, hvor du får et overblik over, hvornår de er fri – og hvornår andre har lejet sejlbåden – ellers kontakt os venligst

Lej  “Olga”, der er en 36 fods sejlbåd af typen Maxi 108 med 5 gode sovepladser.

Båden kan lejes på dags- og aftenbasis, eller  til weekendture.

Det kræver duelighedsbevis til sejlbåd for at kunne leje båden.

Tag på en smuk tur rundt i de danske farvande

Med så meget kyst, som Danmark har at byde på, ville det være ærgerligt ikke at udnytte vores land til natursmukke ture til søs. Med sejlbåd udlejning tager du del i alle herlighederne og fordelene uden at skulle forpligte dig til at købe dit eget fritidsfartøj. Det eneste, vi kræver ved sejlbåds leje, er at du kan fremvise duelighedsbevis, så vi er sikre på, at alle søfarts- og sikkerhedsmæssige regler bliver fulgt på rejsen.

Tjek vores kalender ud, hvis du gerne er interesseret i leje af sejlbåd til både aften- og dagsture samt hele weekender. Hos Vand og Liv er vi meget fleksible, så kontakt os gerne, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for sejlbådsudlejning.