Kursus i VHF/SRC

vhf kursusHar du brug for et VHF/SRC kursus, og er du mest til direkte undervisning og praktiske øvelser, er dette kursus lige noget for dig

Du forbereder dig hjemmefra og vi hjælper dig med den sidste del og gennem det sværeste. Dette gøres ved fokusering på det vigtigste og ved at lave opgaver og øvelser sammen. – Vi slutter kurset med, at du tager den elektroniske eksamen.

For at anvende maritime VHF-frekvenser i Danmark skal man mindst have et SRC-certifikat til betjening af radioudstyret. SRC står for “Short range certificate”.  Derudover skal man have et kaldesignalsbevis (MMSI nr) til sit fartøj.  Når disse ting er i orden, kan man installere VHF-radioen og anvende den lovligt.

Pensum – kursus indhold

Du  bliver undervist i bestemmelser vedrørende nød, il- og sikkerhedskommunikation og maritimt radiostyr af kategorierne VHF, DSC, EPIRB, SART, NAVTEX samt opbygningen af GMDSS-systemet i almindelighed.

Undervisningen veksler mellem teoretiske oplæg og opgaveløsning, så du bliver gjort klar til at aflægge eksamen online ved slutningen af kurset

Eksamination

Prøven er elektronisk, så du får en tilbagemelding umiddelbart efter. Du skal være min. 15 år for at kunne gå op til prøven.

Hjemmearbejde

Denne korte kursusform kræver at du laver en del hjemmearbejde – læser vores lærebog og udfylder nogle opgaver på forhånd.

Pris

625,- kr. pr. deltager. Beløbet dækker undervisning, og opgave hæfte

165, kr. for kursusbogen  VHF Håndbogen af Tim Bartlett

125,00 for Tillæg til Radiostaioner i skibe

Dertil kommer afgifter til den elektroniske prøve på 275,-

Max 12 deltagere

Sted

Marselisborg Havn – mødelokale opgives ved holdoprettelse

Hvornår og hvordan kan jeg tilmelde mig?